Moonboon vuggemotor til slyngevugge

4.8 baseret på 14 stemmer

Med en Moonboon vuggemotor til slyngevugge får du mere tid til dig selv Det er en fantastisk oplevelse, når to bliver til tre eller tre bliver til fire. Men det er også super... Læs mere

Pris 1695 kr. • Placering 1 i kategorien Vuggemotorer
4.8
Super!
14 stemmer
4.8 / 5
Mærke:
Moonboon
Vejl. pris:
1695 kr.

Dagens pris (Opdateret i dag, 15. juni 2021)

Med en Moonboon vuggemotor til slyngevugge får du mere tid til dig selv

Det er en fantastisk oplevelse, når to bliver til tre eller tre bliver til fire. Men det er også super hårdt arbejde at være nybagte forældre. Ofte tillader den lilles søvnmønster ikke meget hvile for forældrene og det kan være opslidende i længden.

En vuggemotor og en slyngevugge kan ikke erstatte nærheden fra mor og far. Men de kan give mor og far et velfortjent hvil i arme og ryg, når slyngevuggen selv kan vugge barnet til ro ved hjælp af vuggemotoren.

Hvad er det en Moonboon vuggemotor kan?

En Moonboon vuggemotor er som navnet indikere en lille motor, som du kan kombinere med Moonboon slyngevuggen.

Vuggemotoren monteres øverst på slyngevuggen og kan vugge dit barn blidt op og ned. Det er en super praktisk løsning, som tillader dig at få andre ting fra hånden.

Moonboon vuggemotoren vugger ikke fra side til side som traditionelle gulv vugger. I stedet foretager den vuggende bevægelse ved at vugge barnet op og ned, på samme måde, som barnet oplevede det, da det stadig lå i livmoderen.

En Moonboon vuggemotor er derfor et rigtig godt køb til dig, der gerne vil optimere dit barns søvn og samtidig give dig selv mere overskud i hverdagen.

Hvilke funktioner har en Moonboon vuggemotor til slyngevugge?

Moonboon vuggemotor er enkel og pæn i sit design og så er den lavet i hvidt plast, som passer ind i de fleste hjem.

Vuggemotoren har to knapper, så den er utrolig brugervenlig i sit design.

Øverste knap er timeren, som giver dig mulighed for at indstille vuggemotoren til et bestemt antal minutter, hvorefter vuggemotoren vil slukke for sig selv.

Det kan være en stor fordel, når du lægger barnet til at sove til middag. Så kan du sætte timeren til 10 min eller 30 min, alt efter behov.

Nederste knap giver dig mulighed for selv at bestemme tempoet.

Vuggemotoren fra Moonboon lever selvfølgelig også op til alle sikkerhedskrav.

Når du køber en Moonboon vuggemotor, så får du en vuggemotor der er:

  • CE Godkendt
  • Lukkede ophæng for ekstra sikkerhed
  • Automatisk stop ved uregelmæssigheder
  • Timer så du har mulighed for tidsindstilling
  • Tempo knap så du selv kan bestemme hastigheden
  • Lækkert design
  • Passer til Moonboon slyngevugger

Tip: se de bedste vuggemotorer

Klar til at købe Moonboon? Vi har fundet den bedste pris hos Moonboon

Endnu ikke sikker? Se flere vuggemotorer

4 ofte stillede spørgsmål om moonboon vuggemotor

Eksperterne anbefaler, at dit barn sover på en hård fast madras om natten. Du kan vælge at købe en fast madras til slyngevugge, men selv med en fast madras er slyngevuggen ikke tænkt som en nat vugge, men som en mulighed for at få barnet til at falde i søvn.

Moonboon vuggemotor er kendt for at være meget lydsvag, men det er muligt at høre en svag summen, når motoren kører. Det er dog ikke noget, der har givet anmærkninger i de mange test, som Moonboon vuggemotor har vundet.

Moonboon vuggemotoren er designet specielt til Moonboon´s egen slyngevugge. Du kan dog sagtens bruge den til andre modeller også. Du skal dog læse brugsanvisningerne grundigt, så du sikre dig at slyngevuggen og motoren passer sammen.

Ja, det kan ofte være en god idé at udskifte fjederen på din slyngevugge til en Moonboon fjeder. På den måde er du sikker på, at kunne bruge Moonboon vuggemotoren.

Klar til at købe Moonboon? Vi har fundet den bedste pris hos Moonboon

Endnu ikke sikker? Se flere vuggemotorer
Bedøm dette produkt
14 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5