Om Tigerspringer

Har du fra tid til anden ønsket at købe navnemærker, en slyngevugge, en kørepose eller andet udstyr til dine børn, og været i tvivl om hvilket der nu var det bedste? Eller endnu værre, at have købt et produkt, for senere hen og finde ud af, at det slet ikke levede op til dine behov? Det har vi, og det netop derfor, at Tigerspringer.dk så dagens lys!

Vores mission hos Tigerspringer.dk er simpel: at skabe verdens bedste produktanbefalinger til forældre.

Vi mener, at verdens bedste produktanbefalinger er dem, der hjælper dig med at vælge de rigtige produkter til Jeres specifikke behov og ikke mindst budget.

Vores hemmelighed er dygtige eksperter med produktkendskab.

Sådan fungerer det:

  1. Vi udvælger de bedste produkter i hver kategori.
  2. Vi både køber produkter ligesom dig og vi får tilsendt produkter fra PR bureauer og samarbejdspartnere.
  3. Vores eksperter udfører selv deres produkttests og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.
  4. Eksperterne rangerer herefter på egen hånd de produkter de har gennemgået. Det bedste køb øverst og så fremdeles derned af.

Tigerspringer.dk er et reklamefinansieret medie. Når du klikker på et link, og måske køber produktet hos en af vores mange samarbejdspartnere, kan vi tjene lidt og dermed støtter du vores arbejde.
Bemærk: Produktet bliver ikke dyrere af at du køber det gennem vores anbefalinger!

Vores gennemgang af produkter starter med en større gennemgang af markedet i netop produktets kategori. Vi gennemgik f.eks. 33 forskellige varianter af ammepuder førend vi udvalgte de bedste af dem.

Vores eksperter og produkttestere er professionelle forældre der bringer mange års erfaring til deres gennemgang af de mange produkter.

Hvis du har flere spørgsmål må du endelige læse vores FAQ eller skrive til os.

Hvem står bag Tigerspringer?

Tigerspringer er en del af det digitale mediehus, Candyfloss Collective. Vi er en dansk virksomhed fra Gentofte.

Candyfloss Collective ApS
Kærmindevej 34
DK-2820 Gentofte
CVR: DK35855599
tigerspringer@candyfloss.dk

Eksperter hos Tigerspringer:

Vores eksperter er passionerede mødre og fædre. Vi er faktisk så heldige, at vi har både en mor og en far med på holdet. Dog hverken gift eller forældre til samme børn! Vores team bringer mange års erfaring til bordet, hvilket tydeligt skinner igennem i vores produktkendskab til alt lige fra babyudstyr til legetøj her på siden.

  • Kristina, mor til to

    Kristina er den perfekte mor, spørger du os! Der er absolut ingen tvivl om, at Kristina har et kæmpe produktkendskab når det kommer til babyudstyr, legetøj mv. qua hendes rolle som mor til sine egne to børn. Læs mere