Bedste vuggemotor: Her er de 5 bedste i 2021

Den bedste vuggemotor kan berolige barnet med sine bevægelser og få det til at falde i søvn og få en god lang lur. Man kan få vuggemotor til slyngevugge og barnevogn. Uanset hvilken du vælger er formålet klart, at skabe bevægelse i element barnet befinder sig i og dermed skabe ro og tryghed for barnet. Udvalget er ikke stort, men det er stort nok til at vi har kunne finde de bedste af slagsen. Her i denne vuggemotor guide finder du de mest populære på markedet netop nu!

Moonboon vuggemotor til slyngevugge

Konklusion: Her er den bedste vuggemotor 🥇

Moonboon vuggemotor til slyngevugge er udvalgt af Kristina, som den bedste vuggemotor i maj 2021.

Bedste
Af Mor til to
Priser er opdateret i dag onsdag d. 19 maj 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 15. februar 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 16. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.

Hvilken vuggemotor er bedst i test?

1. Moonboon vuggemotor til slyngevugge - BEDST I TEST 🥇

Moonboon vuggemotor til slyngevugge

Moonboon vuggemotor til hænge- og slyngevugger

Med en Moonboon vuggemotor til slyngevugge får du mere tid til dig selv Det er en fantastisk oplevelse, når to bliver til tre eller tre bliver til fire. Men det er også super hårdt arbejde at være nybagte forældre. Ofte tillader den lilles søvnmønster ikke meget hvile for forældrene og det kan være... Læs mere

2. Membantu vuggemotor til slyngevugge

Membantu vuggemotor til slyngevugge

Vuggemotor til store babyer (op til 15 kg)

Membantu vuggemotor - en motor til slyngevugger og babyhængekøjer I denne Membantu vuggemotor får du en smart løsning på alle forældres udfordringer - babys søvn. Med en vuggemotor vil din baby automatisk blive vugget i søvn med de op og nedadgående bevægelser. Din baby får ro og tryghed ved konstante... Læs mere

3. Sleepytroll Babyrocker vuggemotor til barnevogn

Sleepytroll Babyrocker vuggemotor til barnevogn

Kraftig vuggemotor til barnevogn

Sleepytroll Baby Rocker 630050 hjælper med at vugge barnevognen for at berolige dit barn. Det har lyd- og bevægelsessensorer for at holde øje med dit barns behov. Det universelle fastgøringsdesign sikrer, at enheden kan bruges med enhver barnevogn.... Læs mere hos Coolshop

4. Membantu vuggemotor med timer

Membantu vuggemotor med timer

Den bedste vuggemotor med timer

Læs mere hos Membantu

5. Rockit - The Baby Rocker vuggemotor til barnevogn

Rockit - The Baby Rocker vuggemotor til barnevogn

Smart lille vuggemotor til klapvogn

Læs mere hos Babysam

En god vuggemotor redder både din og dit barns søvn

En vuggemotor er som navnet antyder, en motor der får slyngevuggen til at bevæge sig i rolige bevægelser, der virker afslappende og søvndyssende på små børn.

For mange forældre kan en vuggemotor være en af de bedste investeringer, de nogensinde laver, fordi den er så stor en hjælp, når den lille er urolig.

En kvalitets vuggemotor kan redde dig fra mange ture op og ned at stuegulvet med baby på armen eller timer, hvor du sidder ved siden af vuggen og manuelt vugger den frem og tilbage.

En vuggemotor er et rigtig godt køb til dig, der gerne vil optimere dit barns søvn og samtidig give dig mere overskud i hverdagen.

Vuggemotoren efterligner bevægelserne fra livmoderen

Med en slyngevugge og en vuggemotor, så har du de optimale betingelser for at få dit barn til at falde i søvn uden, at det betyder, at du behøver at gå med barnet på armen eller stå manuelt og vugge slyngevuggen.

Eksperterne har fastslået, at slyngevugger med vuggemotor har så stor succes med at få børn til at falde i søvn, fordi vuggens bevægelser minder om de bevægelser, som barnet oplevede, da det lå inde i livmoderen. Bevægelserne er altså velkendte og trygge for det lille barn.

Du kan selv indstille hastigheden på de fleste vuggemotorer, så det passer til lige præcis DIT barns behov.

Lad være med at vente med at købe en vuggemotor til det næsten er for sent

Der er stor forskel på, hvor meget små børn sover og hvor let de at få til at falde i søvn. Nogle forældre kommer rimelig let igennem barnets første år.

For andre betyder det nat efter nat uden søvn. Det kan være opslidende for forældrene, som mangler overskud og føler sig udslidte.

Mange nybagte forældre køber først en vuggemotor til deres slyngevugge, når de er nået dertil, hvor ikke ved, hvad de skal gøre for at få barnet til at falde i søvn og hvor de er helt slidte i både krop og sind af, at vugge barnet i armene i timevis.

Vi anbefaler, at I ønsker jer en vuggemotor og en slyngevugge i barselsgave eller i dåbs- /navngivningsgave.

Der er ikke nogen grund til at vente med at få fornøjelse af den til i er fuldstændig udslidte. I kan lige så godt være på forkant og have et rigtig godt redskab ved hånden til de dage, hvor den lille ikke er helt så let at putte.

De fleste vuggemotorer er designet til børn mellem 4 og 15 kg. Det betyder, at I kan have glæde af vuggemotoren i rigtig lang tid. Det gør investeringen endnu bedre.

Sådan fungerer en vuggemotor

En vuggemotor er som navnet angiver en lille motor som sættes fast på slyngevuggen og får den til at vugge op og ned.

Selve vuggemotoren monteres over slyngevuggens fjeder og ved hjælp af en wire trækker den slyngevuggen op og ned.

Du har selv fuldstændig kontrol over, i hvilken hastighed dit barn skal vugges. Det kan du indstille på vuggemotoren.

Nogle vuggemotorer har også en timerfunktion, så du kan sætte timeren til et bestemt tidsperiode, hvor du ønsker at barnet bliver vugget, inden vuggemotoren automatisk stopper igen.

Du behøver ikke bekymre dig om støj, for en vuggemotor er fuldstændig lydsvag og vil ikke være til gene for nogen.

Køb kun en vuggemotor og en slyngevugge, hvis de er CE-godkendt. CE-certificering betyder, at produktet overholder gældende EU regler.

Det skal du kigge efter, når du køber en vuggemotor

Der er flere overvejelser, som det er værd at gøre sig, inden du køber en vuggemotor. Det er jo vigtigt, at du vælger den helt rigtige model, så du ikke ærgre dig over et fejlkøb bagefter.

Vi kommer her ind på nogle af de vigtigste ting, som du bør have med i dine overvejelser, når du køber en vuggemotor til din slyngevugge.

Vælg en vuggemotor, der passer til den model slyngevugge, som du har eller som du påtænker at købe. Det er nemlig ikke alle vuggemotorer, der passer til alle slyngevugger.

Producenterne af både vuggemotorer og slyngevugger gør dog meget for at udvikle deres produkter, så de er kompatible med hinanden.

Det betyder at sandsynligheden for, at du kan kombinere den vuggemotor du foretrækker, med den slyngevugge du har øje på, er stor.

Vælg en vuggemotor der passer til vægten på dit barn. Det er vigtigt, at du anvender vuggemotoren på den sikrest mulige måde og det gør du ved nøje at følge anvisningerne på vuggemotoren.

Du kan som udgangspunkt finde vuggemotorer, der passer til børn på mellem 4 og 15 kilo.

Vælg en vuggemotor med timer, hvis du gerne vil have mulighed for at sætte slyngevuggen i gang med at vugge i et bestemt tidsinterval, hvorefter den selv slukker.

Mange vuggemotorer har en timer, der giver denne mulighed. Det er som oftest muligt at indstille den med 10 minutters interval i op til 2 timer.

Vuggemotor og sikkerhed

Det er naturligt, hvis du er bekymret for om en vuggemotor nu også er helt sikker at anvende. Det er jo trods alt din guldklump, som den skal vugge.

Men du kan være helt rolig. De vuggemotorer som vi har med i denne test er alle gennemtestet og CE godkendt.

Det betyder, at du trygt kan anvende dem, så længe du overholder vægt restriktionerne og de øvrige forholdsregler, som du vil kunne læse dig til på emballagen eller i vedlagte sikkerhedsmanual.

Mange vuggemotorer har en særlig eller ekstra sikkerhedsanordning, der sikrer at motoren automatisk stopper med at vugge, hvis vægtfordelingen pludselig skifter.

Det kan være hvis nogen kommer til at holde i vuggen, mens den er i gang.

Hvis vuggen stopper fordi sikkerhedsforanstaltningen har været aktiveret, så vil det udløse et rødt lys på displayet. Det skal du bare nulstille, så kan du sætte motoren i gang igen.

Gør vuggemotoren barnet afhængigt af de vuggende bevægelser?

Nogle forældre er tilbageholdende med at købe en vuggemotor og en slyngevugge fordi, de er bekymrede for, at barnet bliver afhængig af de vuggende bevægelser og ikke vil kunne sove uden.

Det er en naturlig bekymring at have, fordi du selvfølgelig vil dit barn det bedste. Men du har ingen grund til at bekymre dig.

For en lille baby er det en kæmpe stor omvæltning at blive født og komme til verden. Alt er pludselig forandret. Derfor finder det lille barn tryghed i, at være tæt omsluttet som det er med en slyngevugge.

Man kan sige, at slyngevuggen erstatter livmoderen på den måde, den omslutter barnet. Det virker beroligende på de fleste børn.

De vuggende bevægelser er også lig dem det lille barn oplevede, da det stadig lå i livmoderen.

Du behøver ikke at være bange for at vugge dit barn. Børn udvikles naturligt og på et tidspunkt vil barnet ikke længere behøve den tryghed, der er i at blive vugget.

Men mens barnet er lille og ekstra sårbar, er der ingen grund til ikke at give dem den tryghed, som de søger, som er dine arme, mens du traver lejligheden eller huset tyndt eller det er en kvalitets vuggemotor, som kan gøre arbejdet lige så godt og lige så sikkert.

Hvad koster en vuggemotor?

Du kan vælge at købe en vuggemotor separat eller du kan købe den sammen med en slyngevugge. Hvis du køber vuggemotoren separat, så starter priserne på omkring 1600 kr.

Prisen afhænger både af mærke og ekstra funktioner, som for eksempel en timer, så du kan indstille vuggen til at vugge i et bestemt minuttal.

Du kan ofte spare penge, hvis du køber vuggemotor og slyngevugge sammen, men det er ikke altid en mulighed. Derfor sælges den selvfølgelig også separat.

Men hvis i er et af de forældrepar, der er ved at gå til af mangel på søvn eller hvis i gerne vil være på forkant og give jeres barn de bedste søvn muligheder, så er prisen næsten underordnet.

Langt de fleste vuggemotorer findes i en prisklasse hvor de fleste kan være med.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Dayie.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 vuggemotorer, har Kristina valgt Moonboon , som den bedste vuggemotor til slyngevugge i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære vuggemotorer, herunder bl.a. Membantu, Sleepytroll Babyrocker, Membantu & Rockit - The Baby Rocker.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Kristina

Kristina er den perfekte mor, spørger du os! Der er absolut ingen tvivl om, at Kristina har et kæmpe produktkendskab når det kommer til babyudstyr, legetøj mv. qua hendes rolle som mor til sine egne to børn.

Bedøm denne artikel
12 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5

Læs også...

Af Kristina, mor til to

Den bedste slyngevugge er den der har en beroligende effekt på dit barn og hjælper det til at få en bedre søvn. En...