Bedste barnevognssele: Se de 4 udvalgte seler til barnevognen i 2021

Bedste barnevognssele: Se de 4 udvalgte seler til barnevognen i 2021

Den bedste barnevognssele er den der let kan justeres og ikke gnaver på barnets hud. Man kan få både sele og vest barnevognsseler der har hver deres fordele og ulemper. Det handler i bund og grund om at finde en der let kan justeres og barnet ikke føler sig fanget i. Bliv klogere på valg af den rette sele til baby i barnevognen og se hvilke modeller vi anbefaler lige her i artiklen.

Af Tigerspringers børneguru
Priser er opdateret i dag onsdag d. 27 oktober 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 20. september 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 16. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Odder barnevognssele

Konklusion: Her er den bedste barnevognssele

Odder barnevognssele er udvalgt af Kristina, som den bedste barnevognssele i oktober 2021.

Bedste

Hvilken barnevognssele er bedst i test?

1. Odder barnevognssele

Odder barnevognssele

Odder barnevognssele

Med inspiration fra løbetøj har selen svedtransporterende stof på indersiden. Materialet absorberer sveden, så barnet forbliver tørt, mens det sover. Selen passer til børn i alderen 6 mdr - 3 år. Selen er godkendt af Varefakta, samt testet i henhold til den Europæiske standard EN13210. Alder: 6-9mdr, 9-12mdr, 2... Læs mere hos Babysam

3. BabyDan Daycare barnevognssele

BabyDan Daycare barnevognssele

BabyDan barnevognssele

God barnevognssele fra Baby Dan, som sørger for optimal sikkerhed på turen. Passer til alle barne- og kombivogne Udviklet i samarbejdet med danske dagplejere. Stor bevægelsesfrihed God komfort og nem anvendelse Du kan både bruge den praktiske sele fra Baby Dan til barnevognen og kombivognen, og den sørger for... Læs mere hos Coop

4. TRILLE Flex Fit barnevognssele

TRILLE Flex Fit barnevognssele

TRILLE barnevognssele

Køb TRILLE Flex Fit Barnevognssele online hos Mammashop.dk. Stort udvalg med hurtig levering og 5/5 stjerner kundetilfredshed.... Læs mere hos Coolshop

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 4 barnevognsseler, har Kristina valgt Odder , som den bedste barnevognssele i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 3 andre populære barnevognsseler, herunder bl.a. BabyDan Lux selen, sort åndbar, BabyDan Daycare & TRILLE Flex Fit.

7 ofte stillede spørgsmål til barnevognsseler

Kan man vaske en barnevognssele?

Man kan godt vaske en barnevognssele. Nogle seler kan komme i vaskemaskinen og andre bør vaskes i hånden. Læs på vaskemærket og bliv klogere på hvordan du kan rengøre netop den sele du har.

Hvornår begynder man at bruge sele i barnevognen?

Man begynder at bruge sele i barnevognen, når der er risiko for at barnet kan falde ud af barnevognen og barnet bør være under opsyn, når det er i sele. De fleste børn har brug for en sele i barnevognen fra de er ca. 6 mdr. gamle. Alle børn er forskellige, så nogle børn måske tidligere.

Hvordan lukker man en barnevognssele?

En barnevognssele kan lukkes med enten spænder eller lynlås-lukning. Lukkemetoden afhænger af modellen man har købt. Seler med spænder er oftest lavet af stropper, hvor dem med lynlås-lukning minder mere om en vest.

Hvor stramt skal en barnevognssele sidde på barnet?

En barnevognssele skal sidde tæt ind til kroppen uden at stramme, så barnet ikke kan arbejde sig fri af den. Vælg en justerbar barnevognssele der nemt kan justeres - både til større og til mindre størrelse.

Hvilken barnevognssele skal man vælge?

Man skal vælge en barnevognssele der er sikker og komfortabel for baby at have på. Den må desuden ikke være for varm om sommeren.

Hvilken barnevognssele passer til Emmaljunga?

Man kan bruge langt de fleste barnevognsseler i en Emmaljunga barnevogn. De laver ikke deres egen sele, så man skal købe en universal sele fra et andet mærke.

Hvad koster en god barnevognssele?

En god barnevognssele koster fra 300 til 500 kr. De fås både billige og dyrere. Prisen afhænger af mærke, udformning og materialer.

Du vil måske også læse...

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Kristina

Kristina er den perfekte mor, spørger du os! Der er absolut ingen tvivl om, at Kristina har et kæmpe produktkendskab når det kommer til babyudstyr, legetøj mv. qua hendes rolle som mor til sine egne to børn.

Bedøm denne artikel
15 stemmer, gennemsnit: 4.6 / 5