Bedste Babybadekar: Her er de 3 bedste babybadekar i 2021

Det bedste babybadekar er det hvori barnet står fast og ikke glider rundt. Vælg derfor et badekar til børn hvor der i bunden er en nubret eller på anden vis sikret underlag. Fyld aldrig mere vand i end et par cm og hold altid øje med dit barn når det er i bad - du må ikke forlade rummet mens barnet plasker i vandet. Ringer det på døren? Så ta' barnet med dig. Her i denne babybadekar guide finder du de mest populære netop nu!

BabyDan Badekar, foldbar, 100 l., hvid/grå babybadekar

Konklusion: Her er det bedste babybadekar 🥇

BabyDan Badekar, foldbar, 100 l., hvid/grå babybadekar er udvalgt af Kristina, som det bedste babybadekar i maj 2021.

Bedste
Af Mor til to
Priser er opdateret i dag onsdag d. 19 maj 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 2. februar 2021 og er oprindeligt udgivet mandag d. 16. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.

Hvilket babybadekar er bedst i test?

1. BabyDan Badekar, foldbar, 100 l., hvid/grå babybadekar - BEDST I TEST 🥇

BabyDan Badekar, foldbar, 100 l., hvid/grå babybadekar

BabyDan babybadekar

Rummeligt og foldbart badekar med en bundprop, der skifter farve i varmt vand. Kan foldes sammen, så det er let at opbevare. Er lavet i blødt plast, som er rart at sidde op ad. Med fordel kan en badestol tilkøbes hvis badekaret skal bruges til en nyfødt e... Læs mere hos Babysam

2. Basson Baby Balje 60L Hvid med prop babybadekar

Basson Baby Balje 60L Hvid med prop babybadekar

Basson Baby babybadekar

Rummelig og praktisk balje med gummigrev og plads til leg. Pga. risiko for transportskader, leveres varen kun med Click & Collect.... Læs mere hos Kære Børn

3. Stokke Flexi Bath White Grey babybadekar

Stokke Flexi Bath White Grey babybadekar

Stokke babybadekar

Stokke® Flexi Bath® White Grey. Stokke® Flexi Bath® er et sammenfoldeligt babybad, der kan bruges fra fødslen og op til fire år. Det pladsbesparende design gør det nemmere at opbevare og nemt at bruge derhjemme eller på rejser for at give en bedre bad... Læs mere hos Babysam

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 babybadekarer, har Kristina valgt BabyDan Badekar, foldbar, 100 l., hvid/grå , som det bedste babybadekar i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære babybadekarer, herunder bl.a. Basson Baby Balje 60L Hvid med prop & Stokke Flexi Bath White Grey.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Kristina

Kristina er den perfekte mor, spørger du os! Der er absolut ingen tvivl om, at Kristina har et kæmpe produktkendskab når det kommer til babyudstyr, legetøj mv. qua hendes rolle som mor til sine egne to børn.

Bedøm denne artikel
17 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5